Kunst, cultuur en cultuurbeleid.
Daar weet ik best veel van. Ik help culturele instellingen,
(semi-)overheden, fondsen en
andere non-profit organisaties.

lopende projecten

Voor Gemeente Tilburg schrijf ik samen met de afdeling cultuur de cultuurvisie 2025-2028.

Met een klein team werk ik aan de tweede editie van Meet Me at the Lighthouse, een literatuurfestival op Schiermonnikoog.

Met Mirte van Duppen werk ik als redacteur samen aan haar publicatie AgriValley.

Als adviseur ondersteun ik Het PON-Telos binnen het Team Cultuur.

Voor de gemeente ‘s-Hertogenbosch schrijf ik een advies voorafgaand aan de nieuwe cultuurplanperiode 2025-2028.

Kunstloc Brabant versterkt de dialoog tussen de provinciale politiek en het culturele veld in aanloop naar de verkiezingen. Ik help daarbij.

> bekijk meer projecten

Wat doe ik?

1.


advies & onderzoek

Een nieuwe cultuurvisie of meerjarenplan? Een nieuwe subsidieregeling? Meedenken met een nieuwe strategie of nieuwe plannen? Ik adviseer graag.

2.


programmamanagement

Het uitvoeren van strategische (beleids)programma’s vereist een heldere blik op de lange termijn. Ik neem iedereen mee in het proces en we komen waar we moeten zijn.

3.


interim

Tijdelijk meewerken in je organisatie? Vind ik interessant & leerzaam. Het levert je ook nog een frisse blik op de voor jou vanzelfsprekende gang van zaken op.

4.


&jnnk

Weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen? Ik ben een schaap met vijf poten, een generalist. Ik kan veel en vind veel leuk. Bel gerust om te overleggen.

Ik heb het best druk, maar ik heb ook zin om met je samen te werken. Of koffie te drinken. Of te sparren. Laten we kijken wat lukt!